Van Sande Tom geeft een meerwaarde aan uw (stenen) eigendom!

Tom Van Sande is een meester in metselen. Hij werkt netjes en precies. En maakt van uw gevel een pronkstuk. Een fraai uiterlijk op een stevige structuur. Want ook de binnenmuren zet hij zelf. Met evenveel kunde.

 

Als het perfect moet zijn

 

Houdt u van stevig en duurzaam? Dan is een traditionele ruwbouw in steen de beste keuze. Tom beheerst deze techniek als geen ander. En hij is een pietje-precies. Daardoor krijgt u millimeterwerk met een perfecte afwerking. In de stijl van uw dromen.

 

Kleine en grote klussen

 

Uw ruwbouw staat er al? Maar de gevelsteen moet nog gezet worden? Dan doet u ook een beroep op Tom. Hij gaat voor zowel het hele plaatje als slechts een onderdeel ervan. Voor nieuwbouw en renovatie. Hij komt zelfs langs voor kleine klussen aan uw huis. Want hij is een crack in allerlei karweien. Binnen en buiten.

 

Vloeren die u vervoeren

 

Wat past mooi bij een foutloos gemetselde muur? Een fraaie vloer natuurlijk! En die moet ook volgens de regels van de kunst gelegd worden. Tom neemt u dit vakwerk graag uit handen. Zeker als u voor natuursteen kiest. Want dan is geen enkele tegel hetzelfde. Daarom houdt Tom rekening met kleine verschillen en met de ondergrond. Met de uitzetting van de tegels en de afvloeiing van de regen. Kortom: hij maakt van uw natuurstenen vloer een pareltje.

 

Werk aan de winkel? Neem dan snel contact op met Tom.

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.


 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review